De randzaken van jouw bedrijf goed geregeld.

Officemanagement | Managementondersteuning | Personeelszaken​

Over Office Support Friesland

Zit jij als ondernemer boordevol plannen en ideeën voor de toekomst van jouw bedrijf? En weet je precies hoe jouw bedrijf er over een paar jaar uit moet zien? De kans is groot dat je door de waan van de dag niet aan toekomt om te werken aan jouw dromen. Je wilt graag een financieel gezond bedrijf en je wilt de afspraken met klanten na kunnen komen, maar er moeten ook allerlei indirecte zaken geregeld en vastgelegd worden. Je komt daardoor handen tekort om echt te kunnen focussen op het ondernemerschap. 

Office Support Friesland is door mij (Simone Serné) opgericht om daarmee te helpen. Samen kijken we naar de doelstellingen van jouw bedrijf, en welke dagelijkse werkzaamheden jou belemmeren om dit te kunnen bereiken.  Door deze randzaken goed in te regelen of over te nemen verminderen we jouw administratieve en organisatorische lasten. Jij kunt daardoor je afspraken weer met gemak nakomen én krijgt ruimte om te werken aan de strategie van jouw bedrijf. Er is weer tijd voor nieuwe projecten om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat heb je goed geregeld.  

Mijn missie

Ik geloof dat je als ondernemer veel tijd en geld kunt besparen door het goed inrichten van administratieve en organisatorische werkzaamheden. Door werkwijzen en documenten te systematiseren worden de diverse taken minder snel vergeten en worden er  minder fouten gemaakt. Daarmee leg je een stevige basis voor jouw organisatie. Mijn missie is om met Office Support Friesland een gewaardeerde ondersteuning te zijn voor zelfstandig ondernemers en MKB bedrijven. Namelijk door werkzaamheden uit handen te nemen die jou niet direct geld opleveren. Zo kun jij je weer bezig houden met de kern van jouw bedrijf!  

 

Over Simone Serné

Ik heb de expertise en ervaring om op gestructureerde wijze een heleboel ballen in de lucht te houden. Door mijn ervaring met onder andere personeelszaken, documentenbeheer (o.a. ISO 9001 en VCA), managementondersteuning, evenementenorganisatie en diverse secretariële werkzaamheden ben ik breed inzetbaar in jouw organisatie. Ik kan daarnaast razendsnel typen en weet – ook in drukke tijden – altijd het overzicht te behouden. Ik heb een pro actieve houding en doelgerichte manier van werken en weet daarmee werkzaamheden al snel eigen te maken. Hierdoor kost het jou weinig tijd om mij wegwijs te maken in jouw bedrijf en ben ik het verlengstuk van jouw organisatie.

Schuiven naar boven